събота, 23 август 2014 г.

Facebook a.k.a. PORNbook ( Малките к*рви на България )



Здравейте!


 Най-новият ми пост няма да бъде ни най-малко оптимистичен. Той ще бъде реален, а реалността е грозна. На снимките по-долу ( които цензурирах доколкото успях и що-годе закрих лицата) виждате българки на възраст 10-17 години. Те са качвани в многобройни страници във фейсбук с вулгарни заглавия. И не са единствените. Стотици голи снимки на български момичета биват качвани в сайта, който бих преименувала на ПОРНбук, защото очевидно това е и основното му съдържание.

На внимание на всички български мъже: Честито! Вече не се налага да търсите порно сайтове в нета! Просто влезте във фейсбук и ще откриете всичко, което ви е нужно! Снимковият материал е наистина богат с много малолетни български момичета, които са всичко друго, но не и наивни за възрастта си. Те вече знаят всички пози .. и не говоря само за кифленските. Това е, защото сексът продава. А не би трябвало.

И все пак някои не са виновни, че снимките са изтекли в мрежата. Бивши 'приятели' и 'приятелки' разпространяват къде ли не мръсните фотоси на предишните им 'приятели'. Но все пак, мили момичета, ако тези снимки изобщо не съществуваха, нямаше да бъдат качени. Правете каквото правите, но не парадирайте с това. Снимки, на които правиш минет на здрав батко, наистина ще те направят по-известна.

 Но точно по този начин ли искаш да ти обърнат внимание?



 При интерес съм готова да продължа темата с още компрометиращи снимки и текстов материал. Българската деградация е една неизчерпаема тема.




Ако сте харесали поста, драснете коментарче по-долу и не забравяйте да следите блога ми. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар