събота, 23 август 2014 г.

Ники Минаж развява задник в новия си видеоклип (Twerk-вайте по прашки, модерно е!)




Здравейте!
Вече сигурно сте гледали най-новата песен на Ники Минаж '' Anaconda '' .
E, ако не сте: https://www.youtube.com/watch?v=LDZX4ooRsWs

"Моята 'анаконда' не иска нищо, освен ако нямаш задник, скъпа"
"Това е една от моите кучки с голям задник в ш*бания клуб"
"За*би кучките с малки задници"
"Имам голям дебел задник"

Това гласят само част от изреченията в песента. И  всички тези глупости се повтарят почти 5 минути.
Комплексираната дебелогъзеста Ники Минаж се опитва да внуши на всички подрастващи, че ако нямат голям задник, не струват. Всички кльощави дами са кучки, според нея. Е, всеки си има мнение, Ники. Това, че твоят задник е голям, не значи, че на всички трябва да им е такъв.

Но хайде да оставим текста. Нека погледнем видеото. Познайте какво има в него от първия път. Честито! Познахте! Тъмнокожи мацки, които туъркват с дебелия си задник. След Майли Сайръс всички се вманиачиха по 'twerking' ( демек друсане на задник ) . Но това вече е прекалено. ПИСНА МИ през целия клип да виждам задници. И Минаж по прашки.... просто не мога. Това ли е новата мода?? Да сме вулгарни?

Знаете ли кое е най-тъжното в тази ситуация? Че това се гледа. Anaconda е подобрил рекорда за най-много гледания за първото денонощие, изпреварвайки гореспоменатата Майли с Wrecking Ball (където между другото е гола и се люлее на топка) . Клипът е гледан почти 50 МИЛИОНА пъти от качването му на 19 август ( днес сме 23) . И тези гледания са главно от тийнейджъри. На това ли трябва да ги учим? Как да въртят задник по прашки и да се отъркват о батковци?

Поне не съм единствената потресена от клипа. Почти половината от гласувалите са с негативно мнение. Повечето коментари също не са с добро впечатление от Ники и песента й. Но дори и негативните коментари значат, че се гледа. А това е зле. Ужасен текст, ужасен клип, ужасно послание. Поне самата песен да беше хубава. Ама и тя не е.



Ако сте харесали поста, драснете коментарче по-долу и не забравяйте да следите блога ми. :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар